Keräilykampanja 2020

Orionin keräilykampanja on käynnissä 27.4.–31.7.2020.

 

Nyt voit osallistua keräilykampanjaan myös verkkoapteekissamme! Ostaessasi keräilykampanjan tuotteita verkkoapteekista laitamme tilauksen mukaan keräilykortin. Halutessasi voit pyytää mobiilikoodia.

Saat leiman keräilykorttiisi ostamalla Orionin yli yhdeksän euron itsehoitotuotteita. Kuusi leimaa kerättyäsi voit tilata itsellesi tuotelahjan. Saatavilla on Marimekon klassikkoja ja puuvillakassillinen Orionin tuotteita. Uutuutena voit valita aineettoman lahjan 40kg sinilevää poistettavaksi Itämerestä.

Keräilykortin käyttö:

  1. Pyydä apteekin kassalta paperinen keräilykortti.
  2. Apteekissa asioidessasi ja ostaessasi keräilytuotteita, saat leiman korttiisi. Muista näyttää kortti kassalla! (yksi tuote oikeuttaa yhteen leimaan)
  3. Kerättyäsi kuusi leimaa, täytä yhteystietosi korttiin, valitse tuotelahja ja postita kortin alaosa.

Mobiilikeräilyn käyttö:

  1. Pyydä kassalta mobiilikoodi ostoksesi yhteydessä.
  2. Siirry osoitteeseen orionkeräily.fi ja seuraa ohjeita.
  3. Kuusi leimaa kerättyäsi, valitse tuotelahja.

Kesän kampanjassa Orion tarjoaa mobiilikeräilijälle ylimääräisen tuotelahjavaihtoehdon: 3 kk katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa tai 2 kk kuunteluoikeutta Storytellin äänikirjoihin.

Paperista keräilykorttia ja mobiilikeräilyä ei voi yhdistää. Voit tehdä keräilyn kampanjan aikana niin monta kertaa, kuin ehdit. Kampanjaan eivät kuulu lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet tai eläintuotteet. Kampanja-aika on 27.4.–31.7.2020. Keräilykortti tulee palauttaa viimeistään 15.8.2020.