Orionin keräilykampanja on jälleen käynnissä 28.9.2020–3.1.2021.

 

Nyt voit osallistua keräilykampanjaan myös verkkoapteekissamme! Ostaessasi keräilykampanjan tuotteita verkkoapteekista laitamme tilauksen mukaan keräilykortin. Halutessasi voit pyytää mobiilikoodia.

Saat leiman keräilykorttiisi ostamalla Orionin yli yhdeksän euron itsehoitotuotteita. Kuusi leimaa kerättyäsi voit tilata itsellesi tuotelahjan. Lisäksi voit valita aineettomana lahjana 40kg sinilevää poistettavaksi Itämerestä.

Keräilykortin käyttö:

  1. Pyydä apteekin kassalta paperinen keräilykortti.
  2. Apteekissa asioidessasi ja ostaessasi keräilytuotteita, saat leiman korttiisi. Muista näyttää kortti kassalla! (yksi tuote oikeuttaa yhteen leimaan)
  3. Kerättyäsi kuusi leimaa, täytä yhteystietosi korttiin, valitse tuotelahja ja postita kortin alaosa.

Mobiilikeräilyn käyttö:

  1. Pyydä kassalta mobiilikoodi ostoksesi yhteydessä.
  2. Siirry osoitteeseen orionkeräily.fi ja seuraa ohjeita.
  3. Kuusi leimaa kerättyäsi, valitse tuotelahja.

Syksyn kampanjassa Orion tarjoaa mobiilikeräilijälle ylimääräisen tuotelahjavaihtoehdon:  3 kk katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa tai 2 kk luku- ja kuunteluoikeutta Suplan e- ja äänikirjoihin. Näiden lisäksi valittavana ovat Fiskarsin kierrätysmuovista valmistetut sakset* tai Marimekon Kaika Räsymatto -pussukka. 

 

Paperista keräilykorttia ja mobiilikeräilyä ei voi yhdistää. Voit tehdä keräilyn kampanjan aikana niin monta kertaa, kuin ehdit. Kampanjaan eivät kuulu lääkkeet, sv-korvattavat perusvoiteet tai eläintuotteet.  Kampanja-aika on 28.9.2020–3.1.2021. Keräilykortti tulee palauttaa viimeistään 22.1.2021.

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä kerailykampanja@orion.fi tai 050 966 2010 (ark. klo 9–15).

*Fiskarsin erikoiserän saksien kahvat ovat biokomposiittia, joka on yhdistelmä kierrätettyä muovia ja selluloosakuitua. Saksen terissä käytetty teräs on lähes 100% kierrätettyä. Näiden kierrätyssaksien omistajana osallistut Suomen luonnon monimuotoisuuden suojeluun yhdessä Fiskarsin ja WWF Suomen kanssa. 
Suomessa on yli 40 000 eliölajia ja näitä saksia on valmistettu eliölajien määrän mukaan. Jokainen saksi on yksilöllisesti numeroitu ja löydät numeroinnin saksien terästä. Voit katsoa, mitä eliölajia saksesi numerointi edustaa  osoitteesta fiskars.com