Terveyskontrolli

Terveyskontrollipalvelun avulla voidaan arvioida riskiä sairastua vakaviin sairauksiin kuten sydäninfarktiin, aivohalvaukseen, dementiaan ja diabetekseen. Terveyskontrolli sopii kaikille, jotka haluavat selvittää oman terveydentilansa, kartoittaa sairastumisriskiään ja saada tukea elintapojen muutokseen. Erityisiä kohderyhmiä ovat juuri eläkkeelle siirtyneet henkilöt sekä riskiryhmiin kuuluvat henkilöt.

Terveyskontrollia varten varataan henkilökohtainen aika apteekista. Palvelu perustuu apteekin ammattilaisen tekemiin mittauksiin ja taustakysymyksiin ja kestää noin 30 minuuttia. Sen aikana apteekin ammattilainen mittaa muun muassa asiakkaan verenpaineen, kehonkoostumuksen ja vyötärönympäryksen, testaa kyselyillä riskiä sairastua sydäninfarktiin ja diabetekseen sekä selvittää asiakkaalle elintapamuutosten tuomia etuja.

Aika palveluun varataan soittamalla numeroon 09 4272100 tai käymällä apteekissa. Lisätietoja palvelusta saa Nummelan apteekin henkilökunnalta. Terveyskontrolli on maksullinen palvelu (katso palveluhinnasto).