VITA-C 500 mg X100 TABL

Vahva C-vitamiinitabletti

Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tuote tilattavissa
SKU:
9100130
7,51 €

Vita C 500 mg on vahva C-vitamiinitabletti, joka auttaa turvaamaan riittävän C-vitamiinin saannin. C-vitamiinilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. Sitä tulisi saada ravinnosta päivittäin, sillä se ei varastoidu kehoon.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn normaalille toiminnalle. Lisäksi C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä.

Aikuisille 1 tabletti 1–2 kertaa päivässä niellään veden kanssa.

Suositeltu vuorokausiannos 1–2 tablettia sisältää:

C-vitamiinia 500–1000 mg (652–1250 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

L-askorbiinihappo, täyteaineet (selluloosa, kroskarmelloosinatrium, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väriaine (titaanidioksidi).

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytettävä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Vita C 500 mg on Hämeenlinnassa valmistettu kotimainen Avainlippu-tuote.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:VITA-C 500 mg X100 TABL
Arvostelusi